1 maart 2006  
Hier een berichtje uit het frisse Nederland.
Weet niet waneer Gerard tijd heeft om te mailen.
Vrijdag zijn we lekker naar mambobeach geweest,heerlijk gezwommen en liggen zonnen.
Later nog ff naar Punda geweest om foto's op te halen zodat ik gelijk wat aan iedereen kon laten zien in Nederland. s'avonds Gerard slapen en werken en ik alle foto's uitzoeken en alvast mijn koffer pakken. Zaterdag toen Gerard thuis kwam hadden we nog hele plannen,maar er is uiteindelijk niks van gekomen. We zagen toch allebei erg tegen het tijdelijke afscheid op.
We zijn nog ff naar het Wilhelminaplein geweest om te internetten en ff skypen met ome Gerard en Menno. Thuis veel gepraat met een lach en vele tranen.
Na een verfrissende douche letterlijk en figuurlijk zijn we nog uiteten gegaan en daarna heeft Gerard me naar het vliegveld gebracht. Daar liep het met de douane enzo  gelukkig vlot (nou een keer mijn gezicht mee haha) Het vliegtuig had een uur vertraging maar tijdens de vlucht werd dat weer ingehaald. Ik zat naast een erg gezellig vrouw met erg veel humor,we hebben vreselijk gelachen gelukkig. Nog een half uurtje pitten in het vliegtuig.
Ik kwam om 10.30 aan en ook daar kon ik overal zo bijlangs,alleen duurde het ff voor mijn koffer kwam. Toen ik door de deur kwam stonden Mark,Sandra,Gonda en Corrie me op te wachten wat erg leuk was. Manon en Jose waren thuis in Slootdorp om Mark te matsen door te dweilen enzo.
s'middags ff wat bezoekjes afgelegt  om maar niet in slaap te vallen(het schijnt beter te wezen om je jetlag zo goed mogelijk te doorstaan om gewoon pas s'avonds naar bed tegaan.
Was best heftig ik vind het nachttoernooi makkelijker hoor meiden.
Nu is het Dinsdag en gaat het steeds beter,gelukkig een hoop bezoek en belletjes gehad blijf je lekker wakker bij. Het gewone leven kan weer beginnen dus.
Al een paar keer telef contact met Gerard gehad,hij was Zaterdag bij thuiskomst van het vliegveld bij de buren aan de borrel geraakt. Hij zei al had genoeg gehad,ik heb mijn reet nog niet gekeerd en hij gaat gelijk aan de zuip haha. Zondag is hij over het eiland wezen toeren en met Rens wezen eten bij de surinamer. Hij is weer aan het werk en dat gaat lekker en als hij vrij is gaat hij het eiland verder onderzoeken en is begonnen om papiamets te leren.
Gelukkig heeft hij genoeg om handen en zijn de 4 maanden zo om.
Dit was het weer ff voor nu,tot gauw. xxx Gerard en Karin